• Waarom massage bij kinderwens?


  Na vele onderzoeken staat het als een paal boven water dat veel dagelijkse stress een verstorende werking heeft op het hormonale systeem en hierdoor verminderde vruchtbaarheid kan veroorzaken. Dit kan tot gevolg hebben dat een zwangerschap op zich laat wachten…

  Wat jij zelf kan doen om de kans op een zwangerschap te vergroten is onder andere het reduceren van stress in je dagelijks leven, bijvoorbeeld door middel van ontspanningsmassages.

  Massage kan je helpen om tot ontspanning te komen, lichaam en geest komen tot rust waardoor de aanmaak van stresshormonen zal afnemen. Dit komt de vruchtbaarheid ten goede want er blijven dan meer grondstoffen over voor de aanmaak van geslachtshormonen waaronder het hormoon progesteron. Progesteron heeft een belangrijke functie in het proces van zwanger worden en het in stand houden van een zwangerschap.

  Denk je dat je wel ontspanning kan gebruiken en dat massage voor jou het middel is? Kom dan langs voor een ontspanningsmassage. Het zal je helpen om (weer) op een positieve manier met jezelf in contact te komen en je nieuwe energie geven.

   

 • Zwangerschapsmassage

 • Zwangerschapsbegeleiding

 • Ontspanningstherapie